Kleuterdag

Woensdag Kleuterdag

Wanneer?
Woensdag 25 augustus van 10.00 uur tot 16.00 uur - Trefcentrum Aldenghoor

Ook dit jaar wil KVW Haelen en Nunhem weer een gezellige KVW-dag organiseren voor alle kinderen uit de groepen 1 en 2. Dit jaar staat KVW in het teken van de Olympische spelen. De bedoeling is dat er op deze dag ’s morgens een spellenmorgen plaatsvindt met allerlei leuke activiteiten, waar de kleuters veel kunnen doen en maken. ’s Middags krijgen de kinderen, samen met de onderbouw-groepen van KVW, een theatervoorstelling te zien. Het wordt dus vooral een gezellige dag met vriendjes en vriendinnetjes, en natuurlijk snuffelen aan KVW, want dat is echt te gek! Het is echter een onzekere tijd, waarin door Coronamaatregelen geplande activiteiten plots aangepast moeten worden. Ook KVW ontkomt hier niet aan. Het kan dus zo zijn, dat we het programma nog moeten veranderen, of dat we op het laatste moment moeten besluiten dat de dag voor de kleuters toch niet door kan gaan. We hopen hierbij op uw begrip. Om altijd op de hoogte te zijn van het laatste nieuws rondom KVW, kunt u het beste onze social media kanalen (facebook en instagram) volgen of de website in de gaten houden.

WOENSDAG 25 AUGUSTUS

• De kinderen moeten om 10.00 uur aanwezig zijn. U kunt uw kind(eren) dan naar het juiste groepje brengen zodat u zeker weet dat alles goed is. De kinderen moeten een eigen lunchpakket meenemen. Probeer niet te veel snoep en zoetigheid (ook geen energydrinks) mee te geven. Verder hebben de kinderen een beker nodig, want er wordt deze middag gezorgd voor ranja en altijd voldoende water.

• Laat uw kind(eren) niet in nieuwe kleding naar KVW komen. Ze kunnen beter kleren aan doen die vies mogen worden en stevige schoenen die gemakkelijk lopen. Denk ook aan een extra setje kleding. Bij hitte wordt er namelijk met water gespeeld. Het is voor de kinderen fijn om droge kleren aan te kunnen trekken voor ze naar het theater gaan kijken.

• Dure sieraden zoals kettingen, ringen en horloges kun je beter thuis laten. Verder verzoeken wij u uw kinderen geen mobiele telefoons mee te geven. Het meenemen van waardevolle spullen is altijd op eigen risico!

• De kinderen die medicijnen nodig hebben, zijn bij de hoofdleiding bekend middels het opgaveformulier. Wij geven dit door aan de begeleiding van de groep, die erop zal toezien dat alles op tijd wordt ingenomen.

• De kinderen zullen zich de gehele dag bevinden bij Trefcentrum Aldenghoor.

• Denk bij warm weer aan petjes en voldoende drinken.

• Wanneer uw kind ziek is, meld hem/haar dan af bij de hoofdleiding. Wanneer uw kind in de weken voorafgaand aan KVW een besmettelijke ziekte (zoals waterpokken, krentenbaard) heeft gehad, zouden we het fijn vinden wanneer u ons hiervan op de hoogte stelt, zodat wij ons niet onnodig zorgen maken.

• Het is verstandig om uw kind(eren) aan het einde van de dag te controleren op tekenbeten.

VRIJDAG 26 AUGUSTUS

Gedurende de week kunnen de kinderen en vanaf woensdag de kleuters meedoen met de KINDERBINGO. Elke dag zullen er drie cijfers op een locatie in Haelen en Nunhem zichtbaar zijn die op de bingokaart kunnen worden afgestreept.
Vrijdagavond is er dit jaar (afhankelijke van de corona maatregelen en het weer) een avond van 19.00 voor kinderen en ouders bij Trefcentrum Aldenghoor. De kinderen kunnen hier hun bingokaart inleveren. 

TOT SLOT Van 23 t/m 27 augustus zit iedere morgen tussen 08.00 en 09.00 uur iemand van de hoofdleiding bij de telefoon om bijzonderheden aan te horen, bijvoorbeeld als een kind ziek is, of om andere redenen niet kan komen. Gelieve dit door te geven.

Veel plezier!