Programma KVW 2021

Logo 2021.png

Het is weer bij zo ver!
De 57ste Kindervakantiewerk-week staat weer voor de deur! Ook dit jaar wordt het een super, mega, spectaculaire en gezellige week. Het is de perfecte afsluiter van een spetterende zomer! Het thema van KVW 2021 is Olympische Spelen.

We gaan er ook dit jaar weer een superrrrgezellige week van maken, met veel leuke, spannende, verrassende, sportieve en zenuwslopende activiteiten!

Op deze pagina kan je alvast zien hoe de KVW-week er zo’n beetje uit gaat zien.  We wensen je een heel leuke week!!!

PS. I.v.m. Corona maatregels kunnen er mogelijk wat veranderingen plaatsvinden. Houd deze website en social media in de gaten. 

De Hoofdleiding

Silke Berben
Anke Beurskens
Lobke Boots-Smeets
Yoni Dirkx
Danique Joon
Desireé Geujen
Jules Peeters
Ramon van Ratingen
Wesley Saelmans
Bart Schroën
Bram Verstappen
Lisanne Wijers

Programma KVW 2021

Maandag 23 augustus

’s Morgens

Gooiemurge!!! Vanaf 8.45uur verzamelen we bij Kasteel Aldenghoor (de auto graag achter Trefcentrum Aldenghoor parkeren, de fietsen kunnen voor Trefcentrum Aldenghoor worden neergezet). Om 9.00u wordt KVW hier geopend en starten we met het openingstoneel. Daarna worden de groepen bekend gemaakt en spelen we met z’n allen een groot massaspel.

‘s Middags

We gaan een ongewoon spannend en spectaculair renspel spelen! Dit doen we op een locatie in Haelen (onderbouw) en achter Aldenghoor (bovenbouw). Aan het einde van de dag sluiten we de eerste KVW-dag af bij Aldenghoor met het zingen van het KVW-lied en natuurlijk ETEA ESTILK!!!Dinsdag 24 augustus

‘s Morgens

We starten met het uitroepen van de groepen van de dag, de leider van de dag en de leidster van de dag. Daarna gaan we verder met het openingstoneel.

Onderbouw
Jullie gaan vandaag de hele dag, op verschillende plekken in het dorp, met elkaar strijden om verschillende Olympische titels! Wie wordt de Olympisch kampioen van Haelen? Zorg dat je fit bent! Trek je zwemkleren aan, want de kans is groot dat je nat gaat worden.

Aan het einde van de dag gaan we naar Aldenghoor terug om uit volle borst het KVW-lied te zingen en klitsen te slurpen!

Vandaag meenemen:
• Zwemkleren
• Handdoek

Bovenbouw
Vandaag gaan we de hele dag spellen doen, waarbij het zomaar zou kunnen dat je ontzettend vies gaat worden! Het is onze duizeling-wekkende DREKKIGE DINSDAG!!  Het is vandaag zeker een goed idee om extra kleren, sokken, schoenen en een handdoek mee te nemen! Trek ook niet je beste kleren (zwemkleren zijn aan te raden) aan!

Als we niet meer viezer kunnen worden, gaan we nog even naar Aldenghoor om het KVW-lied te kweele en klitse te ……!!!

Vandaag meenemen:
• Extra set schone kleren (incl. sokken en schoenen)
• Handdoek

‘s Avonds
Een spannende KVW-Spokentocht! Durf jij het aan??? De eerste groepen starten rond 21.00 uur, omstreeks 23.30 uur komen de groepen weer terug uit het bos. Meer informatie volgt tijdens de KVW-week.

LET OP! De spokentocht is alleen voor de kinderen uit de groepen 7 en 8 van de basisschool en uit de brugklas.Woensdag 25 augustus

‘s Morgens

We starten weer met het uitroepen van de groepen van de dag, de leider van de dag en de leidster van de dag. Daarna gaan we verder met het Openingstoneel.

Kleuters
Vanaf 10.00 uur zijn de kinderen van de groepen 1 en 2 van de basisschool ook bij Aldenghoor aanwezig. Vanaf de middag volgen zij hetzelfde programma als de onderbouwgroepen.

Onderbouw
We gaan naar de manege waar we de hele dag gaan kliederen en vieze spellen gaan doen. Onze Wonderlijke Worden-We-Nog-Schoon Woensdag!!! Het is vandaag zeker een goed idee om extra kleren, sokken, schoenen en een handdoek mee te nemen! Trek ook niet je beste kleren (zwemkleren zijn aan te raden) aan!

Bovenbouw
Een frisse duik in het zwembad van Roermond! Vergeet je fiets en natuurlijk je zwemkleren niet! Een handdoek is ook geen slecht idee…

Vandaag meenemen:
• Fiets
• Zwemkleren
• Handdoek

‘s Middags

Onderbouw
Een super leuk en vrolijk theater in de grote zaal van Aldenghoor!

Bovenbouw
We zwemmen lekker door!

Aan het einde van de middag zijn we weer allemaal bij Aldenghoor om het KVW-lied te zingen en .….. te aete!!!Donderdag 26 augustus

‘s Morgens

Ook vandaag hebben we weer groepen, een leider en een leidster van de dag. En natuurlijk gaan we weer verder met het spannende Openingstoneel!

De hele dag

Een superrrrrrrrrr spectaculaire Door-draai-dag. Een dag met leuke actieve spellen, workshops en lekker knutselen!
We sluiten de dag af met het KVW-lied en een rondje klitse eate!Vrijdag 27 augustus

 ‘s Morgens

Voor de laatste keer uitroepen van de groep van de dag, uitroepen van de leider en leidster van de dag en natuurlijk het spannende openingstoneel.

De hele dag

Een te gekke, niet normale, supergave, coole, freaky, knetterende verrassing van je eigen leiding!!!!
Bij de afsluiting voor de laatste keer het KVW-lied uit volle borst meezingen en ……..??


‘s Avonds

Vanwege de Coronamaatregelen kunnen we dit jaar helaas geen grote Vlaamse kermis organiseren. Maar we kunnen het slot van KVW 2021 natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. We gaan gedurende de week een grote bingo spelen, en op vrijdagavond is het tijd om je gewonnen prijs in ontvangt te nemen! Dat wordt een geweldige Olympische prijsuitreiking! Kom jij ook Gouden Olympische Medaille ophalen? Hoe de avond er precies uit gaat zien, laten we je tijdens de KVW-week nog weten, maar het wordt gegarandeerd gezellig!