Programma KVW 2022

KVW Logo Jungle 2022.png

Het is weer bij zo ver!
De 58ste Kindervakantiewerk-week staat weer voor de deur! Ook dit jaar wordt het een super, mega, spectaculaire en gezellige week. Het is de perfecte afsluiter van een spetterende zomer! Het thema van KVW 2022 is JUNGLE!

We gaan er ook dit jaar weer een superrrrgezellige week van maken, met veel leuke, spannende, verrassende, sportieve en zenuwslopende activiteiten!

Op deze pagina kan je alvast zien hoe de KVW-week er zo’n beetje uit gaat zien.  We wensen je een heel leuke week!!!

De Hoofdleiding

Anke Beurskens
Lobke Boots-Smeets
Yoni Dirkx
Desiree Geujen
Jules Peeters
Ramon van Ratingen
Wesley Saelmans
Bram Verstappen
Lisanne Wijers

Maandag 22 augustus

’s Morgens
Gooiemurge!!! Vanaf 8.45uur verzamelen we bij Kasteel Aldenghoor (de auto graag achter Trefcentrum Aldenghoor parkeren, de fietsen kunnen voor Trefcentrum Aldenghoor worden neergezet). Om 9.00u wordt KVW hier geopend en beginnen we met het indelen van groepen en spelen we met z’n allen een groot massaspel. Later in de ochtend krijgen we het eerste deel van ons superspannende toneelstuk te zien.

‘s Middags
We gaan een ongewoon spannend en spectaculair renspel spelen! Dit doen we voor zowel de onderbouw als bovenbouw op een locatie in Haelen. Aan het einde van de dag sluiten we de eerste KVW-dag af bij Aldenghoor met het zingen van het KVW-lied en natuurlijk ETEA ESTILK!!!


Dinsdag 23 augustus

‘s Morgens
We starten met het uitroepen van de groepen van de dag, de leider van de dag en de leidster van de dag. Daarna gaan we verder met het toneel.

De hele dag
Onderbouw
We gaan een superspannende speurtocht door Haelen doen. Schoenen waar je goed op kunt lopen helpen je te speuren naar sporen.

’s Middags gaan we naar het ruiterterrein voor de duizelingwekkende DREKKIGE DINSDAG! Trek niet je allerbeste kleren aan (zwemkleding is handig) en neem een set extra kleren (ook sokken en schoenen) en een handdoek mee. Als we niet meer viezer kunnen worden, gaan we nog even naar Aldenghoor om het KVW-lied te kweele en klitse te ……!!!

Bovenbouw
Vandaag gaan we ’s ochtends spellen doen, waarbij het zomaar zou kunnen dat je ontzettend vies gaat worden! Het is onze duizeling-wekkende DREKKIGE DINSDAG!! Het is vandaag zeker een goed idee om extra kleren, sokken, schoenen en een handdoek mee te nemen! Trek ook niet je beste kleren aan!

Als we weer helemaal gepoetst zijn en schone kleren aanhebben, gaan we speuren naar sporen door Haelen!

Aan het einde van de dag gaan we naar Aldenghoor terug om uit volle borst het KVW-lied te zingen en klitse te slurpen!

Onder- en bovenbouw vandaag meenemen:

  • Extra set schone kleren (incl. sokken en schoenen)

‘s Avonds
Een spannende KVW-Spokentocht! Durf jij het aan??? De eerste groepen zullen rond 21.00 uur starten omstreeks 23.30 uur komen de groepen weer terug uit het bos. De exacte tijden en meer informatie volgt nog in de brief voor de ouders.
LET OP! De spokentocht is alleen voor de kinderen uit de groepen 7 en 8 van de basisschool en uit de brugklas.


Woensdag 24 augustus

‘s Morgens
We starten weer met het uitroepen van de groepen van de dag, de leider van de dag en de leidster van de dag. Daarna gaan we verder met het toneel.

Vanaf 10.00 uur zijn de kinderen van de groepen 1 en 2 van de basisschool ook bij Trefcentrum Aldenghoor aanwezig. Vanaf de middag volgen zij hetzelfde programma als de onderbouwgroepen.

Onderbouw
We gaan naar het sportpark voor onze Work-out-Woensdag! Een gezellige sportdag op het voetbalveld. Trek dus kleren aan waarin je lekker kunt bewegen en sportschoenen die lekker zitten (geen voetbalschoenen met noppen).

Bovenbouw
Een frisse duik in het zwembad van Roermond! Vergeet je fiets en natuurlijk je zwemkleren niet! Een handdoek is ook geen slecht idee…

Vandaag meenemen:

  • Fiets
  • Zwemkleren
  • Handdoek

‘s Middags
Onderbouw
Een superleuk en vrolijk theater in de grote zaal van Aldenghoor!

Bovenbouw
We zwemmen lekker door!

Aan het einde van de middag zijn we weer allemaal bij Aldenghoor om het KVW-lied te zingen en .….. te aete!!!


Donderdag 25 augustus

‘s Morgens
Ook vandaag hebben we weer groepen, een leider en een leidster van de dag. En natuurlijk gaan we weer verder met het spannende toneel!

De hele dag
Een superrrrrrrrrr spectaculaire Door-draai-dag. Een dag met leuke actieve spellen, workshops en lekker knutselen!
We sluiten de dag af met het KVW-lied en een rondje klitse aete!


Vrijdag 26 augustus

‘s Morgens
Voor de laatste keer uitroepen van de groep van de dag, uitroepen van de leider en leidster van de dag en natuurlijk het spannende toneel.

De hele dag
Een te gekke, niet normale, supergave, coole, freaky, knetterende verrassing van je eigen leiding!!!! Bij de afsluiting voor de laatste keer het KVW-lied uit volle borst meezingen en ……..??

‘s Avonds (19:00 uur)
De kei-coole, sensationele, formidabele, unieke, spetterende, bubbelende en borrelende, helemaal te gekke-niet te missen weekafsluiting waar ook je vader, moeder, broertjes, zusjes, opa, oma, buurman, buurvrouw, postbode en verre vrienden welkom zijn!