Programma

Zondag 21 augustus

Morgen is het zover! Hier heb je de hele vakantie op zitten wachten: de KVW-week gaat eindelijk weer beginnen. Ben je al benieuwd bij wie je in de groep zit….?

Niet te laat naar bed vanavond, dan ben je morgen zeker topfit!

Maandag 22 augustus

Gooiemurge!!! Om 8.45 uur verzamelen we bij Aldenghoor (de auto kan achter Aldenghoor geparkeerd worden). Hier wordt KVW geopend en starten we met het openingstoneel. Vervolgens worden de groepen bekend gemaakt en is er het vervolg van ons toneelstuk. De leiding heeft ook weer hele leuke optredens voor jullie bedacht! De rest van de ochtend speel je leuke spelletjes met je KVW-groep en gaan we knistelen en fiespernölle.

In de middag gaan we een ongewoon spannend en spectaculair renSPEL spelen! We gaon der aan wie Verkes Willem! Aan ‘em! Dit doen we op een locatie in Haelen. Na terugkomst bij Aldenghoor sluiten we de eerste KVW-dag af met het zingen van het KVW-lied en natuurlijk ETEA ESTILK!!!

Dinsdag 23 augustus

We starten met het uitroepen van de groepen van de dag, de leider van de dag en de leidster van de dag. Daarna gaan we verder met het Openingstoneel.

De onderbouw gaat naar het foetbalveldj om allemaol kliederspelletjes te doen. Het is een goed idee om extra kleijer en een handdoek mee te nemen! Trek ook zeker niet je beste kleren aan! 's Middags gaan we lekker schoonspoelen in het zjwumbad in Haelen.

De bovenbouw gaat de hele daag spellen doen waarbij het zomaar zou kunnen dat je ontzettend vies gaat worden! Het is onze duizelingwekkende DREKKIGE DINSDIG!! Pratsj gegarandeerd! Het is vandaag zeker een goed idee om extra kleijer, zuk, sjoon en een handdoek mee te nemen! Trek zeker niet je beste kleren aan. Neem ook je fiets en een wit t-shirt mee.

Woensdag 24 augustus

We starten weer met het uitroepen van de groepen van de dag, de leider van de dag en de leidster van de dag. Daarna gaan we verder met het Openingstoneel.

De onderbouw loopt 's morgen een tocht door de Haelense Bósj, met verschillende doe-en-denkactiviteiten. Na de middag gaan zekijken naar ein onvervalst oer-Limburgs Tejater, gans in ’t plat! Ook de kinderen uit groep 1 en 2 zijn van de partij!

De bovenbouw neemt een frisse duik in het zwembad van Remunj! Vergeet je fiets en natuurlijk de zjwumboks neet! Een handdoek is ook geen slecht idee…

Aan het einde van de middag zijn we weer allemaal bij Aldenghoor om het KVW-lied te zingen en .….. te aete!!!

Donderdag 25 augustus

‘s Murges
Ook vandaag hebben we weer groepen, een leider en een leidster van de dag. En natuurlijk gaan we weer verder met het spannende openingstoneel!

De ganse daag
Een superrrrrrrrrr spectaculaire knatsjgekke Door-drei-daag. Een dag met leuke actieve spellen, workshops en lekker knutselen!

We sluiten de dag af met het KVW-lied en een rondje klitse aete!

Vrijdag 26 augustus

Voor de laatste keer uitroepen van de groep van de dag, uitroepen van de leider en leidster van de dag en natuurlijk het spannende openingstoneel.

De rest van de dag
Een te gekke, niet normale, supergave, coole, freaky, knetterende verrassing van dien eigese leiding!!!! Bij de afsluiting voor de laatste keer het KVW-lied uit volle borst meezingen en ……..??

's Oaves (19:00 uur)
De kei-coole, sensationele, formidabele, unieke, spetterende, bubbelende en borrelende, helemaal te gekke Vlaamse kirmis!

Het feest begint om 19.00uur. Er is weer een grote loterij met fantastische prijzen en je kunt alle zelfgemaakte spellen spelen. Ook je vader, moeder, broertjes, zusjes, opa, oma, buurman, buurvrouw, postbode en verre vrienden mogen komen!

Volg ons