Rabobank Clubkas Campagne

Ook dit jaar organiseert Rabobank Peel, Maas en Leudal weer de bekende Rabobank Clubkas Campagne. Voor ons is dit natuurlijk een uitgelezen kans om alweer de 52ste editie van de KVW-week deels te bekostigen.

Van 14 tot en met 27 maart 2016 mogen leden van Rabobank Peel, Maas en Leudal vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 200.000 te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Onze vereniging ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Het is voor onze vereniging belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage immers goed gebruiken. Het zou fantastisch zijn als jij, je familie en je vrienden stemmen geven aan onze vereniging. Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/pml.

resize.png