Nieuws

Terwijl we nog een klein beetje aan het nagenieten zijn van KVW 2017, zijn we al lang en breed bezig met de voorbereidingen om KVW 2018 net zo te laten slagen. We kunnen jullie alvast melden dat KVW dit jaar in week 33 valt.
Ook dit jaar organiseert Rabobank Peel, Maas en Leudal weer de bekende Rabobank Clubkas Campagne. Voor ons is dit natuurlijk een uitgelezen kans om alweer de 52ste editie van de KVW-week deels te bekostigen.
Het bestuur van KVW wenst alle kinderen, ouders, aspirantleiders- en leidsters, leiders, leidsters vrijwilligers en sponsoren een hele fijne kerstdagen en een spetterend 2016!
KVW zit er voor het jaar 2015 helaas alweer op. Benieuwd naar wanneer de opgaven voor volgend jaar beginnen? Wij sturen je een email!