Bingo

KVW Bingo en Eindfeest

Spelregels KVW Bingo

  • Vanaf 16.00u tot 20.00u iedere dag (behalve vrijdag) zijn er 3 nieuwe bingogetallen op het keukenraam van het JN lokaal te vinden.
  • Staan deze getallen ook op jouw bingokaart? Kruis ze dan aan. Als je een hele rij of de hele kaart vol hebt, heb je BINGO!
  • Op vrijdagavond (27 aug) vanaf 19.00u worden de laatste KVW bingogetallen bekend gemaakt tijdens het eindfeest op Trefcentrum Aldenghoor. Na de bekendmaking van de laatste getallen, kun je je kaart inleveren. Er is voor iedereen die zijn kaart inlevert een prijsje. Hoe voller de kaart hoe groter de prijs!

Eindfeest

Dit jaar hebben we vrijdag 27 augustus van 19.00u tot 22.00u een gezellige avond bij  Trefcentrum Aldenghoor. Het terras zal geopend zijn en er zullen voor de kinderen een aantal spellen georganiseerd worden. De kinderen kunnen hun KVW Bingo kaart inleveren en ontvangen dan een leuke attentie. De bingokaarten kunnen tot 22.00u ingeleverd worden, tot deze tijd zijn ook de spellen geopend. Tijdens deze avond zal er ook 1 ronde KVW tombola gespeeld worden waarbij 1 euro lootjes ter plekke worden verkocht. Denk aan contant geld voor deze lootjes en consumptiebonnen. Er is geen PIN aanwezig. Dit gezellig samenzijn is om 22.00u afgelopen. Het terras zal geopend blijven.

Aanmelden

Gezien de coronamaatregelen is het voor ons belangrijk te weten hoeveel mensen er tijdens het eindfeest aanwezig zijn. Wij willen u vragen om het opgavestrookje dat uw kind heeft meegekregen in te vullen en aan uw kind mee te geven tijdens de KVW-week (uiterlijk woensdag 25 augustus). Zo kunnen wij op het terras zorgen voor voldoende zitplaatsen en 1,5m afstand. Wij willen u vragen om tijdens het eindfeest zo veel mogelijk op deze plek te blijven zitten.

Tot vrijdag!  


Opmerking: Bij slecht weer kan dit eindfeest helaas niet doorgaan. De kinderen kunnen dan wel hun Olympische KVW bingokaart komen inleveren en hun prijs in ontvangst nemen. Er zullen echter geen verdere activiteiten plaatsvinden