Untitled Document
Untitled Document
   
 

Welkom op de website van KinderVakantieWerk Haelen & Nunhem

Wat was 2014 een TOP jaar! Het jaar waarin KVW Haelen en Nunhem haar 50 jarig bestaan vierde. Een druk jaar, met veel extra activiteiten. Een jaar, waarin we mochten ervaren hoe KVW leeft in de gemeenschap, waarin we ongelooflijk veel steun hebben gekregen van onze sponsoren, ondanks dat ze het vaak zelf ook niet makkelijk hebben. Een jaar waarin we konden rekenen op enorm veel jongeren die zomaar één of twee weken van hun vakantie helemaal aan KVW besteedden en op onze vrijwilligers die hun creativiteit konden laten zien en niet te beroerd waren om voor ons hun handen uit de mouwen te steken.
Voor de hoofdleiding was het een heftig jaar, waarin we, eerlijk is eerlijk, soms een beetje KVW-moe waren, maar waarin we vooral enorm genoten hebben van al die lachende gezichten, de bedankjes aan het einde van de KVW-week en na de reünie, de saamhorigheid in Haelen en Nunhem en de steun die we van alle kanten voelden en kregen.
Bij deze willen we dan ook iedereen die op wat voor een manier heeft bij gedragen aan dit fantastische jubileumjaar uit de grond van ons hart bedanken. Het was een jaar om nooit meer te vergeten en waar nog lang over nagepraat zal worden.

Rest ons nog iedereen een super kerstfeest en een geweldig 2015 te wensen, waarin wij als hoofdleiding ons best gaan doen om er weer een feestje van te maken!

Onze fotoavond is gepland op 7 maart! Meer info volgt!

*****************************************************************

Wilt u nog zo'n gave KVW-vlag? Ze zijn voor slechts €7,50 te koop. Stuur een mailtje naar
Polle@kvwhaelen.nl en hij wordt (in Haelen en Nunhem) thuis gebracht!

We zamelen ook nog steeds lege inktcartidges en oude mobiele telefoons in. Deze kunt
u op Napoleonsweg 111 inleveren.

Rafke, Twan, Lobke, Roel, Lisanne, Polle, Anke en Michel van KVW
KVW Haelen & Nunhem
Volg KVW ook onder het kopje 'nieuws' op deze site, of via facebook of twitter!

 
Untitled Document
  Ga naar de KVW facebook pagina Ga naar de KVW Twitter pagina
Untitled Document
 
Onder andere het KVW Lied...Ga hier naar het gastenboek...Neem contact met KVW op...